דברים שעוברים על מלצרים

מלצרות נחשבת לעבודה הסטודנטיאלית הקלאסית: גמישה, מתגמלת יחסית, וכמו שבחוג לשירותי אנוש אוהבים להגדיר "סביבת עבודה צעירה, דינמית ומאתגרת". אבל מה קורה כשפוגשים את הלקוחות הישראליים ואת יחסי האנוש שלהם? הקונטיינר עם הצצה ליום בחיי המלצר /ית הישראלי/ית: מהלקוח שצועק ומבקש לחם, ועד הלקוחה שביקשה מהמלצרית להחזיק את הילדה שלה מעל האסלה.

קרדיטים:

תסריט, בימוי, צילום ועריכה: שני קורט, אסף מרקרייך וטניה פרמן הופק במסגרת קורס פיתוח תוכן לערוצים דיגיטליים, החוג לתקשורת אוניברסיטת חיפה.